Sisustajat Italiassa

maanantai 12. toukokuuta 2014

Opinnäytetyö

Eli opiskelen sisustusalalla ja tein opinmäytetyönä veljeni huoneeseen ensiksi sisustussuunnitelman ja sitten joitakin asioita suunnitelman mukaisesti, koska opinnäyetyön kesto on vain 2 viikkoa niin ei ollut tarvetta tehdä kaikkia. 

Ensimmäiseksi siirtelin tavaroita ja suojasin lattiaa. Ja sen jälkeen seinien pesu ja pölyjen imurointi listojen päältä. Seuraavaksi suojasin katto- ja jalkalistat sekä patterin maalarinteipillä ja paperilla. Sen jälkeen vain maalia pintaan rajaajan, siveltimen ja telojen avulla. Maalasin seinät kahteen kertaan vaaleanharmaalla.

Seuraavaksi sitten olikin tapettiseinän vuoro. Aluksi irrotin kattolistat ja sitten maalasin seinään mustalla maalilla raitoja vuodan vaihtumiskohtiin. Sitten olikin tämän tapetin vuoro. Tapetti oli non wowen tapettia eli eikun vain suoraan seinään, helppoa! Kaapin reunaan jouduin leikkaamaan n. 3 senttiä leveän soiron.

Sitten kalusteisiin. Vaihdoin pöydän pienempään meidän tietokone pöytään ja maalasin koulussa ruiskulla valkoiseksi pöydänkannen. Ja yhden laatikoista malasin seinämaalilla ja tapetoin kaksi muuta.

Vanhan rottinkituolin maalasin paremmin sävyihin sopivaksi valkoiseksi. Ensin pesu ja hionta sitten otexilla pohjamaalaus. Välihionta ja sitten Helmi kalustemaalilla maalaus.
Vanhasta matkalaukusta nikkaroin yöpöydän. Kanteen ja pohjaan liimasin vaneri levyt ja jalat tein vanhasta retkijakkarasta. Otexilla pohjamaalaus ja Helmillä pintamaalaus. 

Sitten vielä semmosta stailausta eli tein tyynynpäälliset ja päällystin vanhan muistitaulun kankaalla ja taulut seinään. Siinä se sitten oikeestaan olikin. Itte ainakin oon tyytyväinen, on ainakin paremman näkönen kun ennen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti