Sisustajat Italiassa

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Lapsen virkattu hame


Olen tässä viimeaikoina tehnyt opinnäytetyötä niin tuo käsitöiden tekeminen on jäänyt hieman taka-alalle, mutta tämmöisen rilla hameen olen saanut tehtyä syksyllä eskariin menevälle neidille nimpparilahjaksi. Toivottavasti tykkää. Lankaa tähän meni n.100 g ruskeaa ja n.75 g pinkkiä.
Lanka: Novita-Miami
Koukku: nro 4
Koko: 116-124

Ohje: Tee n.90 ketjusilmukkaa ja yhdistä ympyräksiksi piilosilmukalla. Tee kaksi kjs ja jokaiseen s yksi pylväs. Tee näin yhteensä 5 krs. Tee sitten kierroksen alussa, lopussa ja puolenvälin molemmin puolin 2 pylvästä yhteen pylvääseen. Yksi normaali kierros ja taas sen jälkeen lisäykset.
Rillan aloitus: virkkaa jokaiseen pylvääseen kaksi pylvästä. Seuraavalla kierroksella jokatoiseen pylvääseen kaksi pylvästä. Sitten pinkillä jokaiseen pylvääseen pylväs. Ruskealla kaksi kierrosta normaalisti. Yksi kierros pinkillä ja yksi ruskealla normaalisti. (voi tehdä myös enemmän kierroksia jos haluaa).
"Alushame": Nurjalle puolelle tehdään rillan alotuskohtaan pylväs pylvääseen ruskealla ja kierroksia tein 4 ruskealla ja pinkillä 15. Sitten päätellään. 
(Rilloja voi tehdä myös useamman.)
Kiristysnauhan pyöritin pinkistä langasta ja pujotin joka toisen pylvään yli ja ali.
Olempas huono selittämään :D eli jos joku tarttee apua niin kysyä saa. 

Opinnäytetyöstä ajattelin myös laittaa tänne ja sen tutkiminen on kiellettyä rakkaalta veljeltäni, joten et saa enään lukea blogiani. :D


Liittykää lukijoiksi ja seuratkaa blogilistalla ja bloglovinissa.
Kommentteja olisi myös kiva saada. (:
Ja tähtösiä saapi laitella sen mukaan mitä tykkäätte. 

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tähän saa semmoisen ohjeen mitä on helppo muuntaa itselleen sopivaksi, koska on ihana. Juuri sellainen millaisen haluan itselleni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläkyllä ja voin laittaa siihen erilaisia muunto ehdotuksiakin! (:

      Poista